Basis Works logo transparant 01

Online marketing advies

Als ondernemer kan je tegenwoordig niet meer zonder het internet. Alles gaat tegenwoordig online. Wil je jouw NICHE doelgroep bereiken, dan moet je online zichtbaar zijn. Dit kan met je website, maar ook met sociale media.

Meer klanten via je website

Je hebt een website laten bouwen of zelf gemaakt een aantal jaar geleden om er vervolgens niets meer mee te doen. Het internet groeit met de dag. Alleen het hebben van een website is niet voldoende om online klanten te krijgen.

Wil je hoger scoren in Google? Dan moet je website in beweging zijn. Je website komt in beweging als je jouw NICHE doelgroep aanspreekt. Zet je website in beweging en gun je zelf nieuwe klanten! Maak een afspraak.

Meer klanten via sociale media

Ook sociale media is een mooie tool om online zichtbaar te worden. Maar hier komt wel iets meer bij kijken, dan alleen maar berichtjes plaatsen. 

Bij sociale media geldt de regel dat je doelgroep het type media bepaalt! Weet jij op welke sociale media jouw NICHE doelgroep zich bevindt? Wij helpen je graag om daar achter te komen. Heb je geen tijd en kennis van sociale media, dan helpen wij met het inzetten van sociale media en een content kalender. Gun jezelf nieuwe klanten! Maak een afspraak.


Ondernemen en sociale media

Online zichtbaarheid

Je bent ondernemer en moet je veel ballen hooghouden. Maar je kan niet overal verstand van hebben. Dat is niet erg en niet nodig. Doe jij waar jij goed in bent, dan helpen wij met het inzetten van de juiste sociale media tools.

Doelgroep

De beste resultaten haal je wanneer je een eigen NICHE doelgroep maakt. 

Sociale media

Als je weet wie je doelgroep is, is het eenvoudig te achterhalen waar deze doelgroep op sociale media aanwezig is. 

Website

Het internet verandert snel. Alles moet steeds eenvoudiger, duidelijker en sneller. Wanneer is je website gemaakt? Tijd voor een make-over? 

Contentkalender

Je komt altijd tijd te kort als ondernemer. Zorg voor meer zichtbaarheid op sociale media met behulp van een contentkalender. Het werken met ene contentkalender bespaart je een hoop tijd. 

Van idee tot uitvoering

Online klanten binnen halen. Makkelijker kan het niet. Heb je een eigen NICHE doelgroep? Maak dan een klantmagneet van je website. Zet de juiste sociale media in en maak van  jouw onderneming een succes.
Daar helpen we je graag bij. 

Let’s talk

Maak van jouw website een klantmagneet.
Wil jij meer klanten en dus meer omzet?
Een succesvolle website bereiken we door eerst met elkaar kennis te maken.
Maak een afspraak met Sandra via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Kantooradres:
Javalaan 7 d
3742 CN Baarn

Postadres:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH Vleuten

Copyright 2021  Basis Works BV - Algemene voorwaarden - Privacy Policy