Basis Works logo transparant 01

Maak van jouw website een klantmagneet

Krijg meer klanten via je website

Wanneer is jouw website succesvol? Als je 10.000 bezoekers per maand hebt? Als je 200 nieuwe emailadressen hebt verzameld voor je mailinglijst? Als je 5 nieuwe afspraken per maand hebt? Dat gaat niet vanzelf, daar moet je wat voor doen! Zelf bouwen of uitbesteden, neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat kost een website?

Allereerst kost een website tijd. Maar dat bedoel je waarschijnlijk niet. Om zelf een website te bouwen, heb je tijd en kennis nodig.

Maar als ondernemer heb je helemaal geen tijd om de kennis hiervoor op te doen. En misschien ook helemaal geen zin om je hierin te verdiepen. Maar je wil wel dat het goed gebeurt. Geen probleem, wij nemen het bouwen van je website graag van je over. 

Basis Works werkt met een vanaf prijs van 995,00 euro ex BTW. Afhankelijk van het doel van de website en het basisplan van de website wordt een offerte afgegeven. Hier gaat altijd een vrijblijvend gesprek aan vooraf, want om een succesvolle website te maken, is het ook noodzakelijk dat we een goede klik hebben. 

Wij nemen alle zorgen omtrent je website uit handen, van domeinregistratie tot beheer en onderhoud. Doe jij waar jij goed in bent, bouwen wij ondertussen je website. 

Content beheer

Hoe zorg je voor de juiste teksten op je website? Woorden trekken aan en stoten af. Hoe spreek je jouw klanten aan en nog belangrijker, hoe zorg je dat ze contact opnemen of zich inschrijven. De grootste winst behaal je door de juiste doelgroep te bepalen en die aan te spreken. 

Hoger in Google gevonden worden? Geen klanten mislopen?

Dan is het belangrijk dat je website in beweging blijft. Dit kan je doen door regelmatig een blog te schrijven of een nieuwe pagina met een nieuwe dienst of product toe te voegen. Of door sociale media in te zetten. 

Basis Works helpt met contentcreatie, plaatsing van content en beheer van contentkalender. Dit regelen we al vanaf 150,00 euro ex BTW per maand. 

Het complete plaatje

Heb je geen zin of tijd om zelf je website en sociale media te beheren? 

Wij nemen deze werkzaamheden voor je uit handen. Alles omtrent het bouwen, beheren en onderhouden van de website nemen we van je over.

Op onze eigen server hosten we de websites en uiteraard dragen we ook zorg voor de domeinregistratie. We verzorgen backups van de website, updates van Joomla en van de gebruikte componenten en plugins. We scannen de website dagelijks tegen ongewenste gasten, zodat we snel kunnen reageren bij een dreiging. Hierbij houden we de regels van de AVG wetgeving aan. 

Een technisch onderhoud abonnement regelen we vanaf 30 euro ex BTW.

Hoe werken wij?

Kennismaken

Wij vinden het leuk om met mensen te werken. Om de wensen te inventariseren maken we graag eerst even kennis. Het is een must dat we een klik hebben. 

Teamwerk

Wij geloven in samenwerking. Wij werken met verschillende ondernemers samen om meerdere expertises aan te bieden, indien nodig. 

Elke website is een project

Elke website zien we als een project en daar hoort communicatie, een offerte, een plan, een oplevering èn nazorg bij. 

Communicatie

Tijdens het project communiceren we regelmatig over de vorderingen en verwachtingen.

Opleverdatum

Wanneer de website gereed is, delen we graag het resultaat op social media.

Uitleg

We zorgen voor een Jip- en Janneke handleiding, zodat je zelf de content kan verzorgen. Wil je dit niet? Vanaf 150,00 euro ex BTW per maand nemen wij dit uit handen.

Ons basis team

Ons basis team bestaat uit Ernst en Sandra van der Heijden. Omdat we niet alles kunnen, werken we samen met verschillende experts op gebied van zichtbaarheid.

Ernst van der Heijden

Eigenaar en programmeur

Sandra van der Heijden

Online marketing adviseur en webbouwer

Let’s talk

Maak van jouw website een klantmagneet.
Wil jij meer klanten en dus meer omzet?
Een succesvolle website bereiken we door eerst met elkaar kennis te maken.
Maak een afspraak met Sandra via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Kantooradres:
Javalaan 7 d
3742 CN Baarn

Postadres:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH Vleuten

Copyright 2021  Basis Works BV - Algemene voorwaarden - Privacy Policy